Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Αλλαγών

Το ladyk.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Για επιστροφές από Ελλάδα, η πρώτη μεταφορά από εσάς προς εμάς είναι δωρεάν και γίνεται με την SPEEDEX, αν επιθυμείτε η αποστολή του δέματος να γίνει σε εμάς με άλλη Courier εκτός της SPEEDEX η χρέωση της επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Επιπλέον, η κάθε νέα αποστολή επιβαρύνεται με 3€ μεταφορικά για Ελλάδα και 1,50€ το κόστος της αντικαταβολής. Οι επόμενες επιστροφές από εσάς προς τα εμάς είναι με επιβάρυνση 3€ τα μεταφορικά τα οποία εξοφλούνται στην παραλαβή της αλλαγής σας μαζί με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής της νέας αποστολής του δέματος σας.

Για επιστροφές από Κύπρο η αποστολή γίνεται με fully tracked courier της επιλογής σας και με δική σας χρέωση μεταφορικών.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια) και barcode. Τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις όπως να είναι αχρησιμοποίειτα, αλέκιαστα, να μην έχουν πλυθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες του ladyk.gr υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο και προϊόντα που είναι φορεμένα θεωρούνται χρησιμοποιημένα και δεν μπορούν να αλλαχτούν.

Επίσης, δεν μπορούν να αλλαχτούν προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία ή έχουν εξατομικευτεί. Το ίδιο ισχύει και για τα βραδινά φορέματα.

Σε περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις αλλαγής τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αλλαγής και τα προϊόντα επιστρέφονται πίσω στον πελάτη με δικά του έξοδα.

Τέλος, τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά αλλάζουν μόνο με προϊόντα της ενότητας «Προσφορές».

Αλλαγή προϊόντος

Μας στέλνετε το προϊόν με το καρτελάκι του, την απόδειξη αγοράς του στην ίδια ή παρόμοια συσκευασία, κλεισμένο μόνο με ταινία συσκευασίας*, καθώς και το Return Form συμπληρωμένο σε ένα δέμα με SPEEDEX με χρέωση παραλήπτη (ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΑΕ) στην διευθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 40, Καβάλα, τ.κ 65 302

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2510231839 και θα σας βοηθήσουν ώστε να βρείτε αυτό που θέλετε στο ιδανικό μέγεθος για εσάς!

*(Προσοχή!!! Η χρήση συρραπτικού δεν ενδείκνυνται ασφαλής μέθοδος αμπαλάζ!!)